Kinderzangfeest met de Appelmoes-band

10 kleine visjes, Schipper mag ik overvaren, De zon zien zakken in de zee … in een supercool jasje!

De Appelmoesband is dé band die je graag op je festival wil ontvangen. Ze brengen Rock & Roll op kindermaat, een stukje theater en vooral veel ambiance. De Appelmoesband is ook graag gezien in scholen. Met een eigen zangbundel komen ze de liedjes aanleren in de klas en hoe leuk zou het zijn om nadien met de hele school, of zelfs de scholen uit de buurt, samen te genieten van een 'kinderzangfeest'.

  • Appelmoes1
  • appelmoes
  • Groep

In jouw klas

Appelmoes in klas

De Appelmoesband kan een scholenzangfeest organiseren in jouw gemeente of in jouw school. De muzikanten komen dan op voorhand langs in de klas om samen met de kinderen te zingen tijdens een leuke workshop. Echt plezant wordt het dan als de hele school samenkomt in de grote zaal en samen een scholenzangfeest organiseert. Samen met 400 kinderen zingen we dan een heel aantal liedjes uit volle borst mee.

Oh ja, voor de juffen, je kan onmiddellijk heel wat eindtermen aankruisen. Muzische vorming bijvoorbeeld, maar ook taal… Wij richten ons tot kleuters vanaf de 2e kleuterklas tot en met het 2e leerjaar.

  • Appelmoes2
  • Appelmoes3
  • Appelmoes4

Shows

Theatershow

De appelmoesband ontvangt Tony. Tony is eigenlijk een pop, maar dat geeft niet. Tony wil heel graag mee op het podium staan als zanger en muzikant, maar uiteindelijk blijkt hij vooral heel andere talenten te hebben.

Deze show is geschikt voor theaterzalen.

De Appelmoesband viert een feestje

Harlinde is verjaard, alleen … ze weet niet dat wij een feestje voorbereid hebben. Natuurlijk is er ook een geweldig cadeau voorzien, maar je dacht toch niet dat Harlinde haar cadeau zomaar zou krijgen? Uiteraard moet ze haar cadeau verdienen en hopelijk loopt er niet teveel verkeerd.

Deze show is geschikt voor festivals, openluchtoptredens, maar natuurlijk ook voor in de zaal.

De Appelmoesband gaat kamperen

Niets zo leuk en avontuurlijk als samen op stap gaan met de tent. Zeker als je met je beste vrienden op stap gaat. Klaas weet werkelijk alles over de natuur, alleen dat ene diertje had hij nog nooit met eigen ogen gezien. De lampidiris of zoiets… Tijdens het kamperen beleef je natuurlijk heel wat avonturen en wat nog belangrijker is… je kan keiveel zingen onderweg!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Schrijf je nu in