Vrijwilliger in 't Smiske

Wij doen geweldige dingen, maar het lukt enkel met jouw steun.

Klein Kunstencentrum met grote medewerkers!

Alles wat mogelijk is in 't Smiske (en dat is heel wat!) is mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers.

Denk maar aan de tappers van het Destdag- en Zondagcafé. En de vele helpende handen die instaan voor de infrastructuur van 't Smiske. Of aan de muzikanten die graag komen jammen tijdens een levende karaoke, sing-a-long of tijdens een folkjam. Ook de verschillende activiteiten kunnen enkel doorgaan omdat ze gedragen worden door de vele medewerkers die kleine of grote taken op zich nemen.

Heb je misschien zelf ook ambities om programmator te worden? Je hebt wel wat contacten met muzikanten en wil wel eens een concert organiseren?

Ons promo-team kan zeker wel wat versterking gebruiken! Heb je ideeën om 't Smiske meer ruchtbaarheid te geven?

Hallo handige Harry, er zijn hier af en toe wel wat werkjes te verzetten. En als je dat graag doet in een leuke companie, dan moet je wel in 't Smiske zijn.

Kortom, je hebt wel wat in je mars en wij hebben wel zin in samenwerking met jou. Bel ons, schrijf ons en laat snel iets weten!

Er zijn ook de regelmatige werkjes, waar we graag ‘vastere’ vrijwilligers voor warm maken om mee de werking van ’t Smiske kwaliteitsvol uit te bouwen:

’s Maandags overdag (vanaf 10u) maken we onze ontmoetingsruimte weer klaar om aan de week te beginnen. De frigo’s vullen, drank bestellen, alles opruimen, toiletpapier aanvullen,… zodat ons Destdagcafé met een schone lei onze werkweek weer kan starten.

In het weekend werken we voor en tijdens concerten het liefst met een 3-tal mensen. Mensen ontvangen, dorstigen bedienen, glazen ophalen, afwassen,… Vrijwilligers die een aantal uren vroeger zijn, kunnen voor onze muzikanten (en zichzelf) lekker (mee-)koken, het geluid klaarmaken (een specialisatie die in onze werking heel erg geapprecieerd wordt).

We zoeken graag extra verantwoordelijken zodat we als groep naar een hoger platform van organiseren kunnen gaan: een specialisatist-boekhouder (Exact Online), iemand die jaarlijks graag een festivalletje uit de grond stampt, een vrijwilligerscontactpersoon, iemand die graag contacten met kunstenaars onderhoudt om onze muren te verfraaien, promotie-verantwoordelijke,….

Laat je horen 0479/29 90 09 (Reinout) of rein@tsmiske.be

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Schrijf je nu in