Muziek

't Smiske is in de eerste plaats een muziekcentrum. Het is een ontmoetingsplaats voor muziekfanaten, zowel in een uitvoerende als een belevende rol. En dat er wat te beleven valt!

Klein podium / groot talent

Concerten

Ons podium mag dan klein zijn, het draagt al meer dan 20 jaar artiesten van formaat. Het heeft al onder de voeten gelegen van grote en kleine moederlandse kleppers, verrassende internationale acts, straffe lokale artiesten en ook van pril talent in volle ontwikkeling.

Muziek

De planken hebben een lichte voorkeur voor folk en kleinkunst, maar ze kunnen ook swingen, kreunen, kraken en hobbelen. Als het publiek en de muzikanten nog gezellig zitten na te praten na een memorabel optreden, gaat ons podium blij slapen en kijkt uit naar het volgende...

Programma


Cursussen Gitaar en Ukulele

Je hebt thuis wel een kampvuur, maar je mist wat muzikale begeleiding bij de meezingmomenten? Of die gitaar, die je ooit op een rommelmarkt kocht, staat stof te vangen omdat je niet goed weet hoe dat ding werkt?

312

Voor deze en alle andere perikelen bieden deze cursussen een oplossing! De ervaren instructeurs zullen je aan de hand van liedjes en akkoorden doen uitgroeien van pure beginneling (of al iets verder gevorderde gitarist) tot een notoir snaarpingelaar!

Meer info


Levende Karaoke

201

Dé moment om je innerlijke Bonnie Tyler van onder de douche te halen en op een podium te zetten met een echte live-band! Zet je gezellig neer, zing alvast wat mee, drink je eventueel wat moed in, schrijf je in en laat je gaan! De tekst wordt geprojecteerd en de muzikanten doen hun best om het schip varende te houden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Schrijf je nu in