Café

001

Destagcafé

Elke dinsdagvoormiddag is het markt in Asse en dan zet 't Smiske zijn poorten open voor het destagcafé. Aangezien de markt bijna letterlijk in onze achtertuin ligt & aangezien de marktplaats begint waar ons terras eindigt, is het dus de ideale plek om even op adem te komen met een drankje en eens te horen (of vertellen) wat er de voorbije week allemaal gebeurd is.

We serveren naar goede gewoonte ook verse 'soep me bookes'! Kom gerust eens langs en zet je erbij: aan de toog, rond het haardvuur of op ons terras!

Elke dinsdag, van 10:00 tot 13:00 uur in 't Smiske!

Café Combinne

Op dinsdagavond wordt het kunstencentrum 't Smiske omgedoopt tot Café Combinne. Dat is een ludieke naam voor een multicultureel praatcafé waar iedereen dezelfde taal spreekt: Nederlands. Anderstaligen en Nederlandstaligen schuiven aan tafel om ongedwongen en op een aangename manier met elkaar te spreken. Over dagdagelijkse dingen; ingewikkelde thema's komen niet aan bod. Iedereen krijgt praatkansen.

Voor jij die Nederlands onder de knie wil krijgen is Café Combinne de kans om het Nederlands in te oefenen en te gebruiken in dagdagelijkse conversaties. Je ontmoet ook dorpsgenoten en komt in contact met andere culturen.

Voor jij die Nederlands spreekt is Café Combinne de kans om anderstalige dorpsgenoten te ontmoeten. Een unieke gelegenheid om vanuit je moedertaal bruggen te bouwen naar andere mensen.

Kortom: Café Combinne staat garant voor een gezellige Nederlandstalige avond in multicultureel gezelschap.

Elke dinsdag van 20:00 tot 21:30 uur
Info en inschrijven via info@avansa-hallevilvoorde.be of 02 454 54 01
Website: www.cafecombinne.be

Zondagcafé

Elke zondagavond is 't Smiske open als babbel- en speelcafé voor het grote publiek. Kom gerust langs voor een gezellige avond rond de toog of aan het warme haardvuur.

007

Wat kan je verwachten? We babbelen, lachen, delen anekdotes, debateren over alles en niets, spelen gezelschapsspelletjes, zingen uit volle borst mee met liedjes op de playlist (die je trouwens gerust zelf mag aanvullen)... En soms, heel spontaan, breekt er wel eens een jamsessie los, en dan kan het wel al eens een late avond worden...!

In de zomer zitten we trouwens meestal buiten op ons terras! Wees welgekomen!

Elke zondagavond, vanaf 21u in 't Smiske

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Schrijf je nu in