Vzw t smiske proj 2897 Kinderzangfeest 2024 met Appelmoesband Ketnet Band en Bump 214c6

Kinderzangfeest 2024 met Appelmoesband - KetnetBand en Bump

Een spetterende namiddag met de huisgroep van 't Smiske: De AppelmoesBand en De KetnetBand.

Een festival voor kinderen van 2 jaar tot 99 jaar. We trappen de namiddag af met de Appelmoesband voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Nadien komt de KetnetBand waar vooral kinderen uit de lagere school in geïnteresseerd zijn. We sluiten de namiddag af met Bump, covers voor jong en oud.

Blijf je graag even hangen, dat kan... met je ticket voor het kinderzangfeest kan je ook blijven voor de 'Nacht van de korte Broek', eten is voorzien.

14u: De Appelmoesband
Groepsfoto

De Appelmoesband heeft iets te vieren. 'Lang zal ze leven, want Harlinde is jarig'. Vieren doe je samen met je vrienden en de vrienden van de Appelmoesband, dat zijn jullie. En bij een feest hoort ook veel muziek. De hele tent mag mee vieren en op het einde is er misschien wel ... taart of zo.

16u: De KetnetBand
KNB 2022 portrait

De KetnetBand heeft vorig jaar een stevig feestje gebouwd op de Boekfosparking. Maureen, Lotte en Jasper zullen dit jaar de tent uit de voegen doen barsten.

18u: Bump
Bump2

Bump zijn de lokale helden van het goeie leven. Ze leerden hun volk feest vieren met covers die meer ambiance brengen dan de originele nummers. Ze zijn graag gezien in de streek en vanavond kunnen ze te voet naar huis...

Tickets

Wanneer?

za. 20 april
Deuren: 13u00 Start: 14u00

Praktisch

Prijs: € 6 Boekfosparking, Asse
Facebook event

Ook binnenkort

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Schrijf je nu in