Gitaarcursussen

Grosso modo valt de wereldbevolking uiteen in twee groepen. Je hebt de gitaristen aan de ene zijde en de rest aan de andere zijde. Met statistiek kan je alles bewijzen en dat doen we dan ook graag. Gitaristen zijn gelukkiger dan de doorsnee burger. Gitaar spelen helpt tegen heel wat kwalen: saaiheid, midlifecrisissen en naar het schijnt ook eksterogen.

inschrijvingen gitaarjaar 2023-2024

Start van de lessen : Maandag 25 september 2023

  • maandag tweede jaar 18u in 't Smiske - eerste les 25/09
  • maandag - derde jaar 19u in 't Smiske - eerste les 25/09
  • maandag - samenspel 20u in 't Smiske - eerste les 25/09
  • Dinsdag samenspel 20u40 (artiestenruimte 't Jass) - eerste les 26/9
  • Eerste jaar - donderdag 19u (artiestenruimte 't Jass) - eerste les 28/9
  • tweede jaar - donderdag om 20u (artiestenruimte 't Jass) - eerste les 28/9
  • derde jaar - donderdag 21u (artiestenruimte 't Jass) - eerste les 28/9
  • eerste jaar - zaterdag 10u - eerste les 30/9
  • vierde jaar en samenspel - zaterdag 11u - eerste les 30/9

Tijdens de gitaarcursussen van ‘t Smiske leer je gitaar spelen in 21 lessen. We gebruiken akkoorden, dus notenleer-ervaring is niet noodzakelijk. Wel vragen we een portie doorzettingsvermogen om ook thuis regelmatig te oefenen. De lessen verlopen in 4 verschillende niveau’s. Normaliter stroom je door van jaar 1 , naar jaar 2, dan naar jaar 3 en dan naar jaar 4. Wie voorkennis heeft kan ons altijd contacteren om in te stromen op het juiste niveau. Er zijn ook twee sessies samenspel voor wie de vier jaar doorlopen heeft.

Ken je de muziek van Bob Dylan, Oasis, Yevgueni, Bart Peeters, Nonkel Bob en zoveel anderen? Dan wil je die muziek misschien ook leren spelen. Wij voorzien de juiste partituren, de juiste lessen en de juiste lesgevers. Op het einde van het jaar leggen we al het nieuw ontdekte talent samen tijdens de jaarlijkse gitaarjam. Eric Clapton is ook ooit moeten beginnen en wat Het Zesde Metaal kan, kunnen jullie ook … na een jaartje oefenen.


Dauwie

De cursus kost 125 euro voor het hele jaar, de cursus samenspel op dinsdag duurt 1u20 minuten en kost 150 euro. De gitaarcursus is toegankelijk voor cursisten vanaf 14 jaar. Wie de leeftijd van 14 jaar nog niet bereikt heeft, zal jammer genoeg nog even moeten wachten

Meer info : Joris Van den Cruijce - 0498 05 17 70 - gitaar@tsmiske.be

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Schrijf je nu in