Vzw t smiske proj 1078 Fielfestival in Asse Laele Simon Cornelis 33c97

Fielfestival in Asse: Laele & Simon Cornelis

Dubbelconcert van Laele en Simon Cornelis op Fielfestival in Asse 

LAELE is het soloproject van Ella Vermeir.

Wat startte als een experimentje op de zolderkamer, groeide uit tot een verzameling eigen nummers. Ella ontwikkelde een geheel eigen sound met voornamelijk zachte elektronische lijnen, minimale ritmische patronen en subtiele beats. Gecombineerd met de fragiele teksten en breekbare stem ontstaat een klanktapijt dat doet denken aan Daughter of London Grammar.

Haar pas verschenen debuutsingle ‘Come Find Me’ kreeg lovende commentaren. Wij kunnen niet wachten om haar live – met toetsenist Mirek Coutigny – aan het werk te zien.

https://www.laelemusic.com

Simon Cornelis woonde in Asbeek, en dat merk je aan zijn doodeerlijke kijk op het leven en de liefde. Hij is een singer-songwriter, en met zijn gitaar als trouwe compagnon trekt hij als een moderne troubadour door het land, zijn songs als wegwijzers langs een spoor dat iedereen wel eens bijster is. Met een stem die tegelijkertijd slaat en zalft. Mooi waar het mag maar rauw wanneer het moet.

Na enkele jaren onder de vleugels van Gorki-bassist Erik Van Biesen, bleek de lockdown hét moment voor de Assenaar om zijn debuut-EP af te werken. Rasechte indie folk met een stem die doet verstillen. Kom vooral zelf luisteren.

https://www.simoncornelis.com/

Meer info

Wanneer?

do. 5 augustus
Start: 20u30

Praktisch

Prijs: gratis Tuin CC Asse
Facebook event

Ook binnenkort

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Schrijf je nu in