facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zondag22 april MMM feest Het Netepaleis Kessel - van 10u tot 20u - gratis
Meer info

Muzikale opening met o.a. Vlaams Minister Sven Gatz, Marleen Vanderpoorten e.a. Iedereen welkom tussen 10u00 en 20u00!
Het Netepaleis is sinds 5 jaar de vaste locatie van vzw MMM, die op Erfgoedzondag 22 april 2018 haar 20ste verjaardag viert met meer dan 20 voorstellingen en heerlijke hapjes en drinkbare streekproducten! INKOM GRATIS op 22 april!

Om 10u00 opwarming van het pop-up MMM-orkest en zang. Iedereen is welkom om mee te zingen en te spelen…of te luisteren en te genieten van de natuur in de binnen en buitentuinen van het mooie domein!
Om 11u00 muzikale opening van de 5 unieke podia! Vlaams Minister Sven Gatz, Marleen Vanderpoorten e.a. komen voor de inhuldiging van het feest! Hilde Frateur en Michael Lauwers geven alle bezoekers een rondleiding. Chris Michel presenteert. Na een kortverhaal en een lied langs alle 5 podia, starten daar telkens korte voorstellingen op hetzelfde uur. Je zal dus moeten KIEZEN, dit is dan ook het thema van Erfgoeddag!
Om 14u zingen we tot bij de sterren voor artiesten en vrienden die reeds zijn overleden zijn. Het Ukulogisch Museum zingt “’s Avonds als de sterren dwalen”. Aansluitend kan iedereen zonnebloemen zaaien op het domein!
Op de website www.hetnetepaleis.be lees je alles en vind je ook info over de succesvolle kinderkampen in de natuur waarvoor je nu kan inschrijven! Nieuwsgierig? Kom dan tijdens de Erfgoeddag op 22 april tussen 10u00 en 20u00 een kijkje nemen in deze betoverende wereld vol muziek, poëzie en natuurschoon.
www.hetnetepaleis.be