facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag3 november Driedaagse improvisatiestage met Norbert Pignol en Jeremie Mignotte - -
Meer info

De achtste editie (ja, ja de achtste!) van  improvisatiestage voor muzikanten is in aantocht! Ça va groover! En dit jaar zal het minstens 50 percent anders grooven, want we krijgen - naar aloude gewoonte uit het verre Frankrijk - het coole gezelschap van Norbert Pignol (trekzak) en Jérémie Mignotte (dwarsfluit), en dit voor een driedaagse stage van 3 tem 5 november 2017.

Wat mag je verwachten? Drie volledige dagen leren improviseren op je instrument. Norbert Pignol (diatonisch accordeon bij oa MKFtrio, Obsession, Trazz Quartet...),  en Jérémie Mignotte (fluit bij oa Djal, Vach'ington.g, Les Doigts de Carmen, duo met Stéphane Milleret, duo Meteoros, Solo en tal van andere projecten) zijn beiden uitstekende muzikanten met een ruime ervaring als lesgevers en als improvisators. In de lessen geven theorie en praktijk elkaar de hand. Meer info over de inhoud van de stage vind je binnenkort op deze blog onder "Korte inhoud/maquette". Meer info over de muzikale activiteiten (concerten, stages, projecten, didactische tools ...) van de lesgevers: mustradem.com

Alle akoestische instrumenten zijn welkom, klassiek, jazz of folkgericht, met goesting om te improviseren! Voor wie diatonisch accordeon speelt, is een systeem met minimum twee en een halve rij, of een drie-rijer een must om de stage goed te kunnen volgen.

Improvisatie-ervaring is niet nodig, wél een voldoende beheersing van je instrument. Ook wie wél al wat improvisatie-praktijk heeft komt aan zijn trekken. Tijdens de stage vormen we twee à drie niveaugroepen. Nederlandse vertaling is voorzien!

Alle praktische informatie ivm de stage (prijs, plaats, avondprogramma, inschrijvingsmodaliteiten...) komt begin september online. Wie graag al zijn plaatsje reserveert, kan een mailtje sturen naar peter_libbrecht@hotmail.com.