facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag19 mei Craving Deer en Nisia - 20.30u - 9 euro
Meer info

Vincent Noiret stelt Nisia voor!

Rein Van Vinckenroye doet hetzelfde voor Craving Deer!  Rein Vanvinckenroye en Natalie De Man

Twee stemmen, een contrabas en percussie.

Al deze 'onderdelden' zijn de instrumenten die ons uitnodigen om de verschillende stadia te verkennen van onze menselijke conditie en onze meest essentiële emoties. Slaapliedjes, serenades, liederen van zeelieden en andere muziek geïnspireerd door de tradities van Europa, vormen het repertoire, maar ook persoonlijke arrangementen en composities. Het is deze muzikale en menselijke ervaring waarbij de muzikanten je graag in meeslepen.

Vincent Noiret, de Belgische bassist getraind in de jazz, vond toen  zijn plaats in de wereld van de traditionele muziek met diverse projecten (Luc Pilartz, Didier Laloy, Amorroma, Ghalia benali, Zefiro Torna ...). Emanuela Lodato is een siciliaanse zangeres en percussionist. In Italië was ze zeer bedreven in de traditionele muziek en dans (Kaiorda, Massimo Laguardia TrizziRiDonna ...) Ze  blijft actief op dit gebied in België en verbreedt daarnaast haar horizon naar andere muziekstijlen.

Craving Deer

Sublieme fluisterfolk, zo zachtjes tegen je aanschurkend dat je vanzelf een beetje gaat smelten. Superieure wiegeliedjes voor volwassenen. Twaalf brokjes pure klasse, tijdloos bijeen geharkt op een zilveren schijfje. "Mooi" is in het geval van het Belgische The Craving Deer nog een zwaar understatement.