facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

donderdag15 maart Volzet: Open Mic Comedy Café Deluxe - 20u - 9 euro
Meer info

Deze maand een Comedy Café met een wel heel speciale gast!  Eigenlijk moeten we zeggen: 2 speciale gasten.  Wie het juist is?  Kom maar snel kijken in 't Smiske, het antwoord staat op de schouw...

De Cadetten (ov):
Guy Folie,

Guy Folie zette zijn eerste comedy-stap in 2008. In 2009-2010 mocht hij deel uitmaken van het Antwerpse Get Up, Stand Up!-project. Nu gaat hij verder, met een mond die scherp in mootjes hakt, alles wat hem voor de voeten komt. Uit een bron vol psychiatrie en alledaagse frustraties put hij z'n emmer vol.
Een rasechte Heistse comedian met een eigenste vorm van vertellen. Hij wil betekenis geven aan zijn bestaan en ook wel aan het uwe!

Jan Linssen
Met zijn derde comedy optreden ooit sleepte Jan Linssen onmiddellijk de hoofdprijs op Comedymania 2011 in de wacht. U merkt het al: deze naar Hasselt uitgeweken Maaseikenaar laat er geen gras over groeien. In ijl tempo vuurt Linssen de ene grap na de andere af en sleurt hij zijn publiek mee naar zijn eigen wondere wereld, alwaar hij tevergeefs orde tracht te scheppen in de chaos. Een tikje absurd, maar altijd logisch. Soms grof en rauw, maar soms ook niet.

Fabian Franciscus
Fabian Franciscus beheerst de gave om zijn storm aan onnavolgbare en onbegrijpelijke chaos zeer grappig te verwoorden op het podium. Slecht en ongeconcentreerd in de meeste dingen, maar een van de meest gedreven comedians van dit moment. In 2010 won hij de
Comedy Slam, waarna hij in Nederland en België de finalistentour speelde.

De Vedetten:
Jeroen Pater

Na Amsterdam, Berlijn en Londen is het nu de beurt aan België!

Jeroen Pater brengt comedy met internationale allure. Hij speelt moeiteloos in het Duits, Engels en Hebreeuws. Dus Oer-Hollandsche comedy uit het vuistje.

Jeroen Pater is één van de vaste waarden van de Comedy Explosion. Een stabiele comedian die altijd inzetbaar is voor sterke shows. Zijn comedy is meer dan alleen snelle grappen, rake observaties en scherpe oneliners. Hij gaat verder. Dieper in de krochten van de ziel. Jeroen confronteert, teast en daagt uit. Rauwe comedy van de moderne tijd. Hij stond onder andere op Lowlands, organiseert zijn eigen comedyfestival in Utrecht en speelt steeds vaker in Vlaanderen.

En als 2de Vedet is er zowaar een Mysterieuze Gast!!
Oja U kent hem, en oja, hij is zowat het beste wat de Vlaamse comedywereld u kan bieden!
Maar hij blijft wel een tikkeltje mysterieus...