facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag17 februari Dranouterrally 2012 - 20.00u - gratis
Meer info

Een resem kleine bezettingen die allen snoepen naar de hoofdprijzen van de vzw Dranouter

De vzw achter Festival Dranouter is al van zijn ontstaan op zoek naar jong (en wat ouder) talent. Binnen de festivalwerking maar ook via het Muziekcentrum Dranouter en de laatste jaren ook door de organisatie van de Dranouterrally. Zonder groepen of genres uit te sluiten vraagt Dranouter aandacht voor een soort muziek die vaak geen stem heeft binnen andere wedstrijden, eigen aan de roots van Dranouter hebben we een boontje voor iedereen die de banden met roots, traditie en folk aanhaalt. Die mensen die nog niet verder geraakt zijn dan de huiskamer om hun muziek op de planken te brengen grijp je kans .  

Om de twee jaar focust dit concours zich op kleine bezettingen ook nu is dat weer het geval. Speel je solo of in duo dan is dit je kans! Past je muziekstijl binnen de context van het Festival Dranouter? Schrijf je dan als de bliksem in! Hierna zal de jury alle inzendingen beoordelen om voor eind dit jaar de geselecteerden bekend te maken. In februari en maart vinden alle selecties plaats. De finale kan je meemaken op zondag 29 april 2012 tijdens Dranouter aan Zee in De Panne.

De winnaar krijgt 1000 euro en een plaatsje op Dranouter 2012. De tweede en de derde krijgen respectievelijk 500 en 250 euro .

20.30u: Roselien tobbackx

21.00u: Head full of flames

21.30u: Lisa Castelli

22.00u: Slow pilot

22.30u: Bambu