facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag24 september stage doedelzak met Arnaud Degimbe - 10.00 (stage) - 21.00 (bal) - 45 (stage + bal) - 5 (euro) + lidkaart 2011-2012
Meer info - Reserveer!

We nemen een vliegende start met Jeu de Bal en nodigen doedelzakspeler Arnaud Degimbe uit voor een stage doedelzak. ' s Avonds luiden we het nieuwe Jeu de Bal seizoen in, en voor de gelegenheid kan je je even in de Auvergne wanen, want Arnaud komt dan samen met akkordeoniste Raquel Rigot ten bal spelen, en hun grote specialiteit is de bourrée. Na het bal, tijd voor een boeuf, 't is te zeggen, een jam!

 

Inhoud stage: 

het repertoire bestaat uit traditionele muziek uit de Auvergne en de Limousin; er wordt een vergelijking gemaakt tussen het bespelen van de cabrette en de musette van Centraal-Frankrijk; we gaan dieper in op dynamiek, plaatsing, dosering en expressie van versieringen ten dienste van de melodie.

Benodigdheden: bespeelbare doedelzak, opnameapparaat.

Niveau: halfgevorderden en gevorderden

Prijs: 45 euro voor stage + bal, 5 euro voor wie naar het bal alleen komt. September is ook het moment waarop we de lidkaarten vernieuwen, voor het werkjaar 2011-2012.

Inschrijvingen stage en info: arnaudegimbe@yahoo.fr