facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag26 november Taalsmid: in vuur en vlam! UITVERKOCHT - 20.30u (deuren vanaf 20u) - 5 euro (+lidkaart 2011-12)
Meer info

Het vrolijke taalspelletje

Na een geslaagde comeback in 2010, hebben de Taalsmeden de smaak weer te pakken: ze vergasten iedereen die het horen (en zien) wil op een nieuwe voorstelling. 'In vuur en vlam' draait helemaal rond de liefde, met grappen en grollen, taalspelletjes én liedjes, uiteraard.
De Taalsmid is al aan zijn 12de editie toe en blijft, zoals altijd, vrijelijk geïnspireerd op radio- en tv-programma's als De Rechtvaardige Rechters en Alles kan beter.

Dit jaar geven de Taalsmeden graag antwoorden op vragen die u altijd al hebt willen stellen over dat wat ons allen het meeste bezighoudt: de liefde. Want hoe schrijf je het liefdesgedicht? Hoe post je met succes een aantrekkelijk profiel op een datingsite? Wie is mogelijk jouw ideale man of vrouw? En wat zijn de beste manieren om het uit te maken met je lief? De Taalsmeden vertellen het u allemaal, en nog veel meer.
 
De Taalsmeden zijn Karen De Becker, Peter De Rop, Francis Van Rompaey en Hans Verdoodt. Voor de muziek zorgt pianist Paul De Wandeler, de presentatie is (voor het eerst) in handen van Anneleen Van Nylen.