facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag26 november Taalsmid come(t)back UITVERKOCHT - 20.30u (deuren vanaf 20u) - 5 euro (+ lidkaart)
Meer info

Terug van weggeweest!!!

Na Kim, Justine, Tia (ja Tia ja Tia ja hoog) én Jean-Luc Dehaene, kon de volgende verrassende comeback niet uitblijven: die van De Taalsmid. De Taalsmeden maakten in 't Smiske furore van 2001 tot en met 2005, met 10 programma's vol spitse en fijnzinnige grappen, grollen en taalspelletjes, al dan niet geïnspireerd op de actualiteit.
Niet gehinderd door hun illustere voorgangers van 'Alles kan beter' en 'De rechtvaardige rechters' creëerden zij op geheel eigen wijze een Taalsmid-universum dat twee keer per jaar aan een breed publiek (de ene keer al breder dan de andere) werd blootgegeven.
Na de tiende editie, eind 2005, werd het bijltje er bij neergelegd en werd de pijp plechtig aan Maarten gegeven. Maar omdat Maarten die pijp heeft teruggegeven - en omdat goesting blijft kriebelen en bomma's recepten tegen kriebelende jeuk ook uitgeput geraken - is er nu dus De Taalsmid come(t)back. Een rentree die op zaterdag 27 november 2010 uitzonderlijk mee te maken is waar het ooit allemaal begon: in klein kunstencentrum 't Smiske in Asse.
Reserveren kan vanaf nu, aanschuiven in rijen van 2 aub.