facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag4 december Nordik Tree (FIN/SWE) + overdag:workshop ism Muzmoz - 21.00u (deuren vanaf 20u)` - 6 euro (concert) + 12 euro voor workshop
Meer info - Reserveer!

violen op zijn scandinavisch!!! door toonaangevende folkmuzikanten

Als toonaangevende muzikanten elkaar ontmoeten, dan is het resultaat vaak nog groter dan de individuele artiesten. En als dan alles overgoten wordt met plezier en ervaring dan zijn de banden gesmeed. Hier ook: bij Hans Kennemark, Arto Järvelä en Timo Alakotila. Arto Järvelä is veel te jong om een eminence grise van de Finse volksmuziek te zijn, maar hij heeft al wel de bijbehorende staat van dienst én de reputatie opgebouwd. Met zijn trio ‘Nordik Tree’ bewijst hij dat volksmuziek levende muziek is, die zich in de handen van bekwame musici uitstekend weet aan te passen aan een hectische 21ste eeuw.

Ze hebben reeds 2 goed ontvangen CD's gemaakt en nu is er de nieuwe CD 'Contradans' in 2010. Beide zijn ook in Japan waar ze eind oktober, begin november toeren.
Ze speelden ook al meermaals in Europa en Noord-Amerika.
 

Overdag workshop met de leden. zie www.muziekmozaïek.be

Een workshop viool voor gevorderden, rond traditionele en eigen composities uit Finland en Zweden (en bijhorende speeltechnieken), gegeven door de leden van het Scandinavische trio Nordik Tree: dat is wat Muziekmozaïek en vzw 't Smiske aanbieden op zaterdag 4 december 2010.

 

Heb je al een paar jaar ervaring als violist of ben je al vergevorderd? Verschillende niveaus zijn welkom op deze workshop (er wordt in niveaugroepjes gewerkt).
Deelnemen kost 12 euro, leden van Muziekmozaïek en 't Smiske krijgen 2 euro korting.

Schrijf je in via deze www.muziekmozaïek.be