facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag12 november Improvisatiestage met Stéphane Milleret en Jérémie Mignotte (FR) - van 09.00 tot 12.30 en van 14.00 tot 17.30. - 130 euro
Meer info

in De Korenbloem Gent

Wanneer? 12-13-14 november 2010, telkens van 09.00 tot 12.30 en van 14.00 tot 17.30.
's Avonds jamsessies en bal folk!

Waar? De Korenbloem, Korenbloemstraat, 9000 Gent

Wat? Leren improviseren op je instrument. Stéphane Milleret (diatonisch accordeon bij oa Djal, MKF, TocTocToc) en Jérémie Mignotte (fluit bij oa Djal, Vach'ington.g, Les Doigts de Carmen) zijn beiden uitstekende muzikanten met een ruime ervaring als lesgevers. In de lessen geven theorie en praktijk elkaar de hand. Meer info over de inhoud van de stage: siska_huyghe@hotmail.com. Meer info over de lesgevers (concerten, stages, ...): www.mustradem.com.

Voorkennis? Improvisatie-ervaring is niet nodig, wél een voldoende beheersing van je instrument. Ook wie wél al wat improvisatie-praktijk heeft komt aan zijn trekken. Tijdens de stage zullen er twee groepen gevormd worden volgens niveau.

Voor wie? Alle akoestische instrumenten zijn welkom, klassiek, jazz of folkgericht, maar met goesting om te leren improviseren! Voor wie diatonisch accordeon speelt, is een systeem met minimum twee-en een halve rij, of een drie-rijer een must om de stage goed te kunnen volgen.

Prijs? 130 euro voor de lessen en het avondprogramma. Wens je je maaltijden ter plaatse te gebruiken, dan betaal je 4 euro voor brood en soepmaaltijd ('s middags) en 8 euro voor een warme maaltijd ('s avonds).

Overnachting? Met matje en slaapzak kan je ter plaatse overnachten à 3 euro/nacht. Douches zijn voorhanden.

Inschrijven? Mail naar siska_huyghe voor het inschrijfformulier.

Meer info? siska_huyghe@hotmail.com