facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag12 september Hopduvel-Trippelfuif met Vlaamse Fuif in 't Smiske - 21u - zie trippelfuif (5 euro vvk en 7 euro aan de kassa
Meer info

met dj's Klaas en Rein, Dj Pierre van Krokeghem d'As

Het hopduvelcomité is weer uit zijn krammen geschoten!!! Om de 2 jaar hebben we hier in Asse onze spetterende hopduvelfeesten. En nu zitten we in een duvelluw jaar, de engeltjes komen dan even met de bibber piepen. Ze pakken al hun moed bijeen en spreken af om samen hevig uit de bol te gaan met de ruige duvels. Datum van afspraak is 12 september! Plaats zijn 4 verschillende lokaties rond de feestzaal 't Smis! De kleine tegenhanger 't Smiske is er één van met zijn Vlaamse Fuif met veel oude en nieuwe nederlandstalige muziek. Klaas, Reinout en vrienden zijn platendraaiers van dienst.

Het is ook de laatste keer dat deze grote Trippelfuif in zaal 't Smis doorgaat. Menige generaties hebben elkaar hier ontmoet. Vele fuifgangers zullen hier zoete herinneringen behouden aan een eerste (verlegen) kus in hun jonge jaren. Zaal 't Smis, wij met 't Smiske, het duveldroomschip buiten en de cocktailbar van de Wereldwinkeljongeren zullen er zijn. Mis de storm niet!