facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag2 oktober 20 jaar 't Smiske: Verjaardagsvrijdag: Comedy: Gery La Boule en Begijn Le Bleu - 20.30u - 8 euro
Meer info - Reserveer!

BIJNA VOLZET (PS er zijn al een aantal tentjes als back-up tegen eventuele regen)

 

't Smiske houdt al 20 jaar het vuur brandend. Destdagcafé, zondagcafé, meer dan 1400 concerten (vaak 2 per weekend) in folk, akoestische muziek, jazz, rock/pop, Nederlandstalige muziek door muzikanten met die ontembare liefde voor muziek. Daarnaast is er Den Appel, al 40 jaar de grootste collectie folkcd's van de wereld, het Appel Rekords label, de gitaarcursussen, onze Appelmoesband.... Op het aambeeld mochten we al vele pareltjes in vorm smeden. Het vuur brandt nog....

Een verjaardagsweekend in corona-tijden, het is mogelijk op een gezellige en veilige manier! Zij die er graag bij willen zijn, vragen we te reserveren via bovenstaande knop met vermelding van het aantal personen en diens namen. Wij sturen je nadien een bevestigingsmail met verdere info.

20u30:
*Voorprogramma: Géry La Boule Géry es van Brussel. Van Molenbeek in faate. Aa es giene professioneile kommik. Want hij werkt niet. gelukkiglaak zaan mopkes wel!

*Try-out Begijn Le Bleu: ‘Zeg dat nog een keer…’
Na het televisieprogramma Foute Vrienden maakte Begijn drie comedyprogramma’s. Het werd een drieluikje om van te snoepen dat enthousiast werd onthaald door pers en publiek. Als je de beste huis-tuin en keukenverhalen graag nog eens wilt horen, zal je genieten van deze ‘Best of’ show. Het beloofd een gezellige avond te worden waarop een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. 

Je betaling kan je doen op het rekeningnummer
BE16 9790 7648 1774 op naam van ’t Smiske (vermeld zeker de datum)