facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag3 oktober 20 jaar 't Smiske Verjaardagszaterdag Pop/rock - 15.30u - 20 euro
Meer info - Reserveer!

't Smiske houdt al 20 jaar het vuur brandend. Destdagcafé, zondagcafé, meer dan 1000 concerten (vaak 2 per weekend) in folk, akoestische muziek, jazz, rock/pop, Nederlandstalige muziek door muzikanten met die ontembare liefde voor muziek. Daarnaast is er Den Appel, al 40 jaar de grootste collectie folkcd's van de wereld, het Appel Rekords label, de gitaarcursussen, onze Appelmoesband.... Op het aambeeld mochten we al vele pareltjes in vorm smeden. Het vuur brandt nog....

Een verjaardagsweekend in corona-tijden, het is mogelijk op een gezellige en veilige manier! Zij die er graag bij willen zijn, vragen we te reserveren via bovenstaande knop met vermelding van het aantal personen en diens namen. Wij sturen je nadien een bevestigingsmail met verdere info.

Deze dag staat helemaal in het teken van onze band met Asse en het pop-rock luik van ’t Smiske. Bekende en minder bekende Assenaren worden op het podium gezet, naast opkomend talent in de rockwereld.

15u30: Simon Cornelis & Band Rasechte Assenaar Simon Cornelis (her) verbindt je met de emotionele kracht van muziek en onderzoekt onze onweerstaanbare aantrekkingskracht tot onmogelijke liefde. Geïnspireerd door onder meer Bob Dylan, Leonard Cohen en Eddie Vedder, nemen zijn diepe raspende stem en zijn diepzinnige teksten je mee naar de straten van New Orleans in de jaren 60.

18u: The Radar Station is de volwassen versie van het vroegere Barefoot and the shoes en Sun Gods.
Met rijke, gelaagde synth- en gitaarpartijen en prominente drums creëert The Radar Station een eigen, uniek geluid: weidse, eigentijdse indierock a la The War On Drugs en The National, met echo’s van de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois. Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die doet denken aan Richard Thompson, Tom Smith van Editors of Liam O’Maonlai van Hothouse Flowers. De band heeft reeds verschillende singles die opgepikt werden door menig radiostation en won op 30 januari 2020 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

20u30: Marble Sounds intiem

Wij zijn fier dat Pieter Van Dessel ons verjaardagsfeest mee wil komen vieren met zijn fantastische Marble Sounds.
Na vier studio albums, drie MIA-nominaties en het YouTube- succes van ‘Good Occasions’ en ‘The Time To Sleep’, is Marble Sounds natuurlijk een absolute publiekslieveling in België, maar ook ver daarbuiten dankzij de radiohit ‘Leave a Light On”. Vandaag krijgen we een unieke intieme versie van de band te horen, samengesteld uit Pieter Van Dessel, Mattijs Vanderleen, Brecht Plasschaert en Renée Sys.

Je betaling kan je doen op het rekeningnummer
BE16 9790 7648 1774 op naam van ’t Smiske (vermeld zeker de datum 3/10)

 

Info van de foodtruck Plat Du Joer uit Mollem

-Pasta bolognese. €5
(-Pasta pesto met kerstomaatjes. €5)
-Bury Burger: hamburger met pijnboompitten, basilicum, zongedroogde tomaten en parmesan & saus. €5
-Cheesy Cheddar Wrap: warme wrap met cheddar, koriander, chili, kip en pijpajuin. €5
>> kan ook veggie: zonder kip €4