facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag8 februari Pre-selectie Zennetour - 20.00u - gratis
Meer info

De finalisten van Zennetoer 2018-2019 tonen hun repertoire tijdens hun 'TRY-OUT'. Na de audities en het coachingsweekend, waar ze intens gerepeteerd hebben met de tips van hun coach, is het nu aan hen om te tonen wat ze reeds opgestoken hebben.

Benieuwd naar de finalisten? Kom dan naar 't Smiske en maak een optreden van 'Kanaalvissers' en 'Recode Reality' mee!

KANAALVISSERS
https://vi.be/dekanaalvissers

"De Kanaalvissers varen tegen de stroom in, ze brengen snedige Nederlandstalige rock dat u vastbijt om vervolgens nooit meer los te laten. Opgegroeid op het kanaal, wankel en verliefd op het vaste land brengen de Kanaalvissers een handgemeen om u tegen te zeggen. Pure Nederlandstalige Rock uit de Brusselse Noordrand."

RECODE REALITY
https://vi.be/recodereality

"Tulkens beschikt over een stem die meteen de aandacht grijpt en de verbetenheid waarmee hij met zijn band zijn nummers brengt, verraadt heel veel ambitie."

Inkom: GRATIS
 


Zie ook:
https://www.facebook.com/events/228195508114114/
https://www.facebook.com/events/307607093197470/
https://www.facebook.com/events/529047264280784/

Zennetoer wil hét muziekconcours van de regio Pajottenland/Zennevallei zijn. Een wedstrijd waarbij nieuwe, jonge muziekbands een kans krijgen hun muziek voor te stellen aan het publiek in verschillende preselecties en een finale. Ze kunnen onder professionele omstandigheden podiumervaring opdoen, worden bijgestaan door coaches en worden beoordeeld door een professionele jury (‘eerste prijs’, ‘meest beloftevolle groep’) en door het publiek (‘publieksprijs’)