facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag13 april Emile (Verstraeten) - 20.00u - 7 euro
Meer info

Wie de liveshows van Bart Peeters een beetje kent, moet het al zijn opgevallen: zijn violist heeft bijzonder veel talent! Hoewel Emile Verstraeten klassiek geschoold is, deelde hij de afgelopen jaren het podium met onder meer  Sioen, Filip Kowlier, Kommil Foo en Björk. Emile is dan ook een totaalmuzikant. Na jarenlang het podium te hebben gedeeld, kiest Emile nu resoluut voor een soloproject: de release van een EP met eigen songs. Met vrolijke, eigenzinnige nummers wil hij positiviteit in de wereld brengen. Liefde is de rode draad.

Violiste Beatrijs kwam de afgelopen maanden met Where the Poppy's blow en Dadawaves,... Toeval of niet? Om de 2 maand verschijnt ze weer bij ons in 't Smiske.


Emile zingt, speelt viool en laat zich begeleiden door drie violisten en een contrabassist. Het resultaat is vernieuwend, fris en speels. Of hoe iemand het na een try-out verwoordde: “Ik wist niet dat dit kon met een viool!” Kom en ontdek!

van en met Emile Verstraeten (zang, viool), Mart Flecijn (viool), Beatrijs De Klerck (viool), Stefan Wellens (altviool) en Wouter Berlaen of Hendrik Vanattenhoven (contrabas)

www.emileverstraeten.be