facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag1 februari Guilty Pleasure (Pieter Van Dessel en Chantal Acda) + Lara Leliane (natuurzangeres) - 20.30u - 8 euro
Meer info - Reserveer!

Lara Leliane: een beklijvende stem. Deze zangeres met een voorliefde voor vernieuwing ontwikkelde een eigen muziekstijl die aanleunt bij folk- en wereldmuziek maar die vooral staat voor vrijheid.

Chantal Acda & Pieter Van Dessel

26 september 2014, Leuven. Chantal Acda en Pieter Van Dessel (Marble Sounds) spelen op vraag van Kunstencentrum STUK hun “Guilty Pleasures”. Ze interpreteren een reeks liedjes die ze mooi vinden, maar ook (onterecht) een beetje ‘verkeerd’ zijn. Gevestigde namen als Christina Aguilera en Madonna passeren de revue. Maar ook een one hit wonder als Donna Lewis krijgt een make-over. En kent u “The Return to Innocence” van Enigma nog?

Bijna vijf jaar later is de tijd en de zin er om de draad weer op te pikken. Met veel plezier en amper schuldgevoel geeft het duo hun favoriete “Guilty Pleasures” een update.

Live-sessie:
“Fields of Gold” (origineel van Sting) 

Audio:
“Frozen” (origineel van Madonna) https://youtu.be/IuY4fr_8Vb0

Live-sessie:
“Fields of Gold” (origineel van Sting) https://youtu.be/6NSAuZ2zhRU

Audio:
“Frozen” (origineel van Madonna) https://youtu.be/IuY4fr_8Vb0

Lara Leliane :
Zingen doet ze in het Engels, in het Frans en in het Spaans. Haar teksten schrijft ze zonder omwegen aan de hand van sterke beelden en ludieke metaforen. Om de songs van haar debuutalbum bijeen te schrijven trok Lara zich terug in haar binnenkamer. Daar ontmoette ze de leegte, de natuur der dingen, haar demonen en verlangens.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DYbbtgusSZo