facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag16 november Griff trio - 20.30u - 7 euro
Meer info

 

Houdt uw trommelvliezen goed vast voor een onmiddellijk vertrek in een Tri-motor Turbo-Creatief Vliegtuig met bestemming GRIFFistan
 
Trouw aan hun “buizen-en-pijpen-gereedschap”, stem en andere fluiten, brengen deze drie wind-blazers U ver doorheen de muur van geluid en zintuiglijkheden door middel van nazinderende polyfonieën die zij als geen ander weten te beheersen!
 
Van ondeugende liedjes doorspekt met “koeherdersroepen”, tot epische ballades en "doedelzakheden à la cornemuse", zij "vervormen de lucht op hun manier geheel doorlucht”, .. ja men kan zelfs toegeven dat ze dat heel verleidelijk doen. Griff Trio doet U reizen door tijd, ruimte en gevoel ...
 
En ze stellen ook hun nieuw line-up voor met Liesbet Marivoet!!!
 
Rémi Decker: doedelzak, zang, whistles
Raphaël De Cock: Uilleann Pipes, zang, whistles
Liesbet Marivoet: doedelzak, zang, whistles

 

Drie 21e-eeuwse troubadours die uitnodigen voor een reis van Keltische mythen en sagen, Scandanvische saga's en traditionele klaagliederen met vocale polyfonie, doedelzak- en fluitklanken. Een reis langs de culturele kruispunten en tradities van hun land.

Met "Pipes but no kilt" als motto maakt Griff Trio al meer dan 10 jaar lang een nieuw klankuniversum rond doedelzakmuziek en traditionele muziek.