facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag12 mei Blafwaf en Geert Dehertefelt (comedy van een goeie schap) - 20.30u (deuren 20u) - 7 euro
Meer info - Reserveer!

BLAFWAF: Drie gasten met Brusselse roots kletsen hun muzikale goesting bij mekaar. Nederlandstalige songs, daar gaan ze voor. Alles wat ze met hun nummers willen vertellen lukt gewoon het best in de eigen taal.

GEERT DEHERTEFELT: de nieuwe cabaratier!!! Geert Dehertefelt studeerde aan het Herman Teirlinck-instituut en haalde dit jaar de kwartfinale van het Leids Cabaret Festival. Met een pen vol humor schreef hij een nieuwe show bij elkaar, met als titel Geert Dehertefelt speelt Geert Dehertefelt. Zo simpel kan het zijn. Gewapend met zijn guitalele blaast hij je omver door ...

Ach zie dat je erbij bent!

 

Met muziek die uw oren gezond aantast en teksten die garant staan voor spontane
lachkuiltjes, boren zij zich zelfverzekerd een weg in uw geheugen.

Blafwaf woelt als een jonge mol door uw gazon van alledaagse onbenulligheden. Ze graven zich een weg dwars door de vreemde gewoontes, verlangens en tradities van de mens heen. Wat achterblijft is een woest maar opgelucht landschap waarin iedereen zich vast herkent. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
Blafwaf is recht voor de raap en slaagt er op die manier keer op keer in om de luisteraar met een gelukzalige glimlach achter te laten.

 

“Geert Dehertefelt speelt overal” is een muzikale comedyvoorstelling.

Misschien wel de ultieme persiflage op de wereld van de singer-songwriter?

Gewapend met zijn kleine instrumenten vuurt Geert het ene lachsalvo na het andere het publiek in. Gevoed door de 5 tips van de website “How to become a superstar in 5 steps” speelt hij de integrale versie van zijn allereerste debuutalbum.

Geert zingt over Oelegem, poedels, genitale herpes, de permanent van tante Angelique en de verwerking van Siska Van Nuffelen.

Geert Dehertefelt studeerde kleinkunst aan het Herman Teirlinck-instituut en behaalde in 2016 een plaats in de finaleweek van het Leids Cabaret Festival.

Hoog tijd dus om deze nieuwe komiek te leren kennen!

Lachrimpels behoren tot de schoonheids-idealen. Blafwaf wil u op dat vlak graag in de watten leggen.