facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag2 juni Sara Salverius (accordeon) - 20.30u (deuren 20u) - 8 euro
Meer info - Reserveer!

Sara Salverius is in de folk een van onze begenadigde accordeonisten! Ze speelt veel samen met Wouter Vandenabeele, Na een poging met piano koos Sara op 14-jarige leeftijd voor chromatisch accordeon. Sara is actief in de folk- en wereldmuziek. Ze volgde verschillende stages (o.a. bij Wouter Vandenabeele, Troissoeur, Daau, ethno Zweden,...).  Ze was lid van het jongerenorkest Transpiradansa! (onder vleugels van 't Smiske).

https://youtu.be/LNz0w6vDAvQ

Trapped In Sight is een muzikaal verhaal over afscheid nemen. Een verhaal dat begon bij de start van 2016 en eindigde op 21 januari 2017. Het gaat over mijn zus hoe zij het leven niet meer aankon hoe machteloos ik me voelde en hoe verdrietig ik ben nu ze er niet meer is Muziek was mijn vluchtweg het creëren was een verwerking en het spelen is een troost Nu voel ik dat ik klaar ben om dit verhaal te delen. ---------------------------------------

aTrapped In Sight is een emotioneel programma, maar geen avond vol klaagmuziek. Want net zo goed waren er goede momenten, was er hoop en waren er lichte dagen. Verwacht je aan een integer concert met uitsluitend eigen werk.