facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

maandag17 april Waar is Ken? (try-out) - 20u - 8 euro
Meer info - Reserveer!

De dromerige pop van ‘Waar is Ken?’ nestelt zich moeiteloos in je trommelvlies en blijft de rest van de dag ergens in je bovenkamer rondwaren. De singles ‘Grasgewijs’, ‘Wimperzoen’, ‘Hebjelief’, ‘Dat kind’, ‘Badpak’ en ‘Woordenstroom’ zorgden voor goed gekruid, poëtisch electro-beleg op de dagelijkse boterham van menig nationaal radiostation.

Twee jaar na de voorstelling van hun eerste full-CD Dwaaltuin in de AB probeert Waar is Ken? je opnieuw te verrassen met digitaal mos, dit keer balancerend op de stoeprand van het drukke stadsleven.

Zwevend boven de rafelrand neemt ‘Waar is Ken?’ je met hun tweede CD mee op trip. Na een theatertour langs heel wat Vlaamse culturele centra is het tijd om ook in de clubs te onthaasten en nieuwe songs voor te stellen op de ondertussen kenmerkende WIK?-grooves, ondergedompeld in een bad vol welgemikte woorden.

Waar is Ken? was de afgelopen drie jaar bijna dagelijks te horen op de radio. Een tiental singles haalden de rotatie op Radio1 en sommige scoorden hoog in de VOX-hitlijst. Na de vele dagelijks airplay van Woordenstroom op Eclectic 24, het onvolprezen radiokanaal van KCRW (Californië), volgden nog een vijftal nummers op hun playlist.

Op uitnodiging van KCRW speelde WIK? in het najaar 2016 in Bardot Club in Hollywood, voorafgegaan door twee clubconcerten in New York. Ook werd er muziek van de band gebruikt in de internationale Netflix-serie Flaked. Live neemt WIK? je mee in een reizend muzikaal laboratorium dat niemand onberoerd laat.

Live onderscheidt WIK? zich door een groovy show boordevol verrassende visuals.