facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

woensdag3 augustus inschrijvingen gitaar- en ukuleleworkshops - -
Meer info


Inschrijven kan vanaf 14 jaar (of 3de middelbaar) tot 88 jaar. Er wordt in 4 niveaus gewerkt startend met absolute beginners. Na het 4de jaar is er nog een uitbreiding onder de vorm van samenspel, zodat je nog vele jaren kan doorgaan. Tijdens de workshops passeren de meest verwachte én onverwachte nummers. Misschien zeggen ‘Let it be’, ‘Halleluja’, ‘Het is een nacht’, ‘Viva la Vida’ en ‘Maria’ je wel iets, om maar te zwijgen van ‘Country Roads’, ‘Mia’, ‘Knocking on heavens door’ of ‘She goes nana’.  Voor de ukulelelessen is evenmin voorkennis vereist.


Elke groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 19 personen. De reeks telt per niveau telkens 21 sessies van 1 uur en start in de week van 15 september. Er zijn lessen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagvoormiddag. Al naar gelang de inschrijvingen en het niveau van de inschrijvers kan de planning, de begeleider en exacte dag nog wijzigen.
De enige vereisten zijn dat je in het bezit bent van een ‘niet elektrische’ gitaar (om de buren ook niet teveel geluidsoverlast aan te doen), een gezonde dosis goede moed en dat je bereid bent om zo nu en dan ook wat te oefenen.

 

De gitaarleerkrachten van ’t Smiske hebben elk al veel kilometers op de teller staan.  Ze ontvangen zowel de anciens als de nieuwe gezichten graag voor de nieuwe reeks die start in de week van 18 september 2016.  Op het einde van het jaar komen we samen voor een groots gitaartreffen in ’t Smiske waar elke groep enkele nummers voor publiek komt spelen.

 

De organisatie is in handen van vzw ’t Smiske (www.tsmiske.be). De lessen gaan door in jeugdcentrum ’t Jass aan het station van Asse of in ’t Smiske zelf (enkel op zondagavond)

 

De kostprijs voor de reeks workshops (ongeacht het niveau) bedraagt 110 euro.


Inschrijven kan via mail naar gitaarasse@gmail.com, waarna verdere details volgen.