facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag4 juni Eli Goffa - 21u - nog onbekend
Meer info

Fenomenale stem, straffe nummers en indrukwekkend gitaarspel. Om over de band achter hem nog maar te zwijgen! Een absolute topper om het seizoen te beginnen afronden.

Eli Goffa (Elie De Prijcker) Gitaar, Stem
Niki De Prijcker (Band Of Eli) Gitaar, contrabas
Benjamin Jacobs (Milo Meskes/Tom Dice) Toetsen
Jesse Baart (Marcel De Cauwer Quartet) Bas
Steven De Smedt (Milo Meskes, Hans Francken) Gitaar
Michaël Degreef (Nina Sampermans, Stien Bovijn) Drum

Ergens verscholen in een godvergeten huisje gelegen in het Land Van Waas kan je, als je goed luistert, al vanop straat Eli Goffa’s stem en gitaar horen weerklinken, terwijl hij in zijn werkkamer naarstig liedjes schrijft…

Inspiratie haalt hij daarvoor uit zijn eigen leven, maar ook van de mensen rondom hem. Een ontmoeting, een afscheid, een droom of iets tussen realiteit en fictie,… alles is voer voor Eli’s verse songs. Zolang Eli’s innerlijke geest maar stof krijgt om zich van tijd tot tijd uit te storten over een publiek dat vaak aan de grond wordt genageld door de doorleefde klanken die hij voortbrengt. Het geheime recept voor Eli’s brouwsels zijn gegraveerd op de LP’s uit zijn vaders ouwe muziek-collectie. Roots-achtige 60’s- en 70's-elementen beïnvloeden Eli enorm in het maken van zijn eigen muziek.

Nieuwe creaties nam Eli dan ook in de zomer van 2015 mee naar de heilige grond van producer/muzikant David Poltrock die de ruwe diamanten omvormde tot enkele juweeltjes in zijn Poltrock Palladium.

In april 2016 kreeg Eli Goffa de gelegenheid om de voorprogramma's te verzorgen voor Bent Van Looy's 'Pyjama Days'-tour in De Roma, De Ancienne Belgique en De Handelsbeurs... De eerste optredens als Eli Goffa waren een feit...