facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag30 januari Paper Wings (Bony King en Douglas Firs) - 20.30u (deuren vanaf 20u) - 10 euro
Meer info - Reserveer!

Paper Wings is het zijproject van Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs), Bram Vanparys en Cleo Janse (Bony King). Ze spelen meerstemmige, akoestische country en folk uit de beste Amerikaanse tradities, bij voorkeur te beluisteren met een goede single malt en een knisperend vuur in de buurt, om de kilte uit de gure winteravonden te schudden.

Gertjan Van Hellemont belde met het voorstel om Bony King (of Nowhere) samen met Douglas Firs in één groep: Paper Wings te laten komen spelen in 't Smiske. En of we toestemden..... Beide groepen worden door nationale muziekpers met veel belangstelling gevolgd.

https://youtu.be/vNprUbYlFoA

Bony King is de artiestennaam van de Gentse singer-songwriter Bram Vanparys. Hij debuteerde onder de naam The Bony King of Nowhere. Hij heeft tweemaal op Pukkelpop opgetreden en eenmaal op Dranouter. Hij schreef de titeltrack voor de film 22 mei van Koen Mortier en de filmmuziek voor Les Géants van Bouli Lanners. In 2015 veranderde hij zijn naam in simpelweg Bony King. Dat jaar kwam ook het album Wild Flowers uit.

Douglas Firs is een Gentse groep rond singer-songwriter Gertjan Van Hellemont. De band bestaat uit Gertjan Van Hellemont (zang, gitaar), Sem Van Hellemont (piano, achtergrondzang), Simon Casier (bas, achtergrondzang) en Christophe Claeys (drums).