facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag7 mei Rudy Trouve - Solo + voorprogr: Kipsap-Anton Vanderhasselt - 20.30u - 10 euro
Meer info

Rudy Trouvé is het bekendst als ex-gitarist van dEUS en als spilfiguur - samen met Daan Stuyven - van Dead Man Ray. Verder is hij ook vandaag nog de drijvende kracht achter het eigenzinnige platenlabel Heaven Hotel en oprichter van een ontelbaar aantal bands. Tape Cuts Tape, Kiss My Jazz, Gore Slut, Pasmans, Lionell Horrowitz & His Combo en uiteraard het Rudy Trouvé Septet, Sextet … of zoals u wil, Octet. Hij noemt zichzelf een doe-het-zelver, een slechte gitarist en een klankfetisjist en doekt zijn groepen op van zodra ze succesvol dreigen te worden.

Anton Vanderhasselt zingt al een tijdje maar nog nooit kroop hij helemaal alleen op een podium. KIPSAP is zijn plezier-solo-project en zal voor de eerste keer live te zien zijn in het voorprogramma van één van zijn grote helden, Rudy Trouvé.
KIPSAP, in primeur voor het tofste concertzaaltje van de streek!

http://vi.be/kipsap


 

Rudy Trouvé was net voor de zomer nog te zien in ‘De Canvasconnectie’ op Canvas en treedt nu solo voor het voetlicht. Hij zal hierbij putten uit het grote Heaven Hotel songbook. Verwacht u aan een intieme set die al eens onderbroken wordt door een animatiefilmpje. Iets tussen een klassiek singer-songwriteroptreden en een jaren ‘70 dia-avond.
‘Rudy ‘altijd goed’ Trouvé.’ (HUMO)
 
www.heavenhotel.be
https://www.facebook.com/rudytrouveofficial