facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag10 oktober Blafwaf en Bazaaar (Hans Van Cauwenberghe) - 20u - 7 euro
Meer info

Blafwaf (Brusselse humor, nederlandstalig,...)

en Hans Van Cauwenberghe met zijn capriolen (opnieuw zalig verstaanbaar ;-))

Dat belooft, welkom....

Drie gasten met Brusselse roots kletsen hun muzikale goesting bij mekaar. Nederlandstalige songs, daar gaan ze voor. Alles wat ze met hun nummers willen vertellen lukt gewoon het best in de eigen taal.

Met muziek die uw oren gezond aantast en teksten die garant staan voor spontane lachkuiltjes, boren zij zich zelfverzekerd een weg in uw geheugen. Blafwaf woelt als een jonge mol door uw gazon van alledaagse onbenulligheden. Ze graven zich een weg dwars door de vreemde gewoontes, verlangens en tradities van de mens heen. Wat achterblijft is een woest maar opgelucht landschap waarin iedereen zich vast herkent.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Blafwaf is recht voor de raap en slaagt er op die manier keer op keer in om de luisteraar met een gelukzalige glimlach achter te laten. Lachrimpels behoren tot de schoonheidsidealen.

Blafwaf wil u op dat vlak graag in de watten leggen.

 

Nadien Hans Van Cauwenberghe, een zachte filosoof met vitaminen voor het leven in zijn vestzak, rondstrooiend als uit een hoorn des overvloed. BAZAAAR is de naam van zijn nieuw muziekproject. Nederlandstalige originele teksten en stevige muziek met slagwerk (Pol Meunier) elektrische gitaar (Victor de Greef) en elektrische bas (Pj Buelens). Ze hebben een lekkere set klaar van 16 nummers die ze willen spelen bij u thuis in de living, in de tuin, in een parochiezaal, in een cafe bij u om de hoek, kortom op een plek waar mensen kunnen luisteren en genieten. Kortom voer voor 't Smiske dus. En omdat we fan zijn!