facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag18 september Dr Eugene en Madingma (bal) - 20u - 7 euro
Meer info

Dr. Eugène beoefent een vak apart. Hij is zowel een gerenommeerd sfeermakelaar als een specialist in intieme delen.  Zijn huisbezoeken zijn ondertussen berucht, zijn technieken wetenschappelijk onverantwoord, maar zijn mirakels al meermaals zalig verklaard.
Met zijn derde langspeelplaat verkent dr. Eugène een nieuw palet aan sferen en melodieën. Hij componeert en speelt akoestische luistermuziek die in de diepte duikt. Let op: een consultatie krijgt u niet terug van de ziekenkas!

Madingma (bal)
Instrumentale folk door de gebroeders Diederik (diatonisch accordeon) en Stefan (fluiten en doedelzakken) Timmermans.

Koen, Hans, Jochem en Lotte zijn oude bekenden van 't Smiske.

Vandaag brengt dr. Eugène op zijn concerten het vers geschreven repertoire van hun derde cd: dr. Eugène en de Duistere Praktijk. Ze vertellen één groot verhaal met als plot de samensmelting van tekst, muziek en publiek. Het zijn opnieuw eigen nummers die in de diepte duiken en waar de aandacht voor detail en dynamiek centraal staat. Live krijgen bindteksten de aandacht die ze eigenlijk altijd moeten verdienen en de luisteraar wordt meegezogen in de muziek. Een vleugje humor wordt daarbij niet gemeden. Dr. Eugène heeft zin in de toekomst!
dr. Eugène wordt tot leven gebracht door:

Madingma

Twee broers vertrekken elk op ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van hun instrument en een speelbaar repertoire uit Europa. Onderweg ontmoeten ze elkaar geregeld en met plezier op jamsessies in de woonkamer, de kroeg of in de directe buurt van kleine en grote folkpodia. Zij brengen luchtige nummers, zowel geschikt voor concert, bal en animatie.