facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag12 december Neeka ontmoet Venus in Flames - 20.30u - 10 euro
Meer info - Reserveer!

Wat krijg je als je twee van ‘s lands beste songwriters samen op een podium zet?   Schoonheid en troost, zoveel is zeker.   Maar ook: schitterende samenzang, hemelse melodieën en veel spelplezier! Tijdens deze unieke samenwerking gaan Ilse Goovaerts (Neeka) en Jan De Campenaere (Venus In Flames) voor het eerst samen op pad.   Ze brengen een dwarsdoorsnede van hun verzamelde repertoire, met radiohits en minder bekende pareltjes, en verrassende covers van hun helden.  

Neeka bracht net haar 5e album ‘Deeper Well’ uit, geproduced door Bent Van Looy en Das Pop, kreeg een pak lovende recensies, en veel airplay op Radio1 en 2.  Eerder scoorde ze al hits met ‘Don’t hold me back’ feat. Stef Kamil Carlens (Zita Swoon) en ‘Butterfly’, en tourde ze door Europa met Hooverphonic.

Venus In Flames is inmiddels aan zijn 4e album toe, ‘Funeral Dancer’, opgenomen met een schare topmuzikanten (Mario Goossens, Tom Vanstiphout etc.) met daarop ‘Dance With Me’ feat. Sarah Bettens, een radiohit met airplay tot in Griekenland toe!  Eerder tourde hij al door Europa met Milow, K’s Choice of Elbow, en gooiden de singles ‘Better Man’, ‘Cynthia’s Gone’ of ‘Hanging On’ hoge ogen op zowat alle Vlaamse radio’s.

Elk apart stonden Neeka en Venus In Flames reeds op alle grote festivals van België, van Werchter over Dranouter tot Pukkelpop, maar nu staan 2 van de mooiste stemmen van het land samen op 1 podium.   Nu eens intens en intiem, dan weer speels en uitbundig, maar altijd met klasse!  

De pers over ‘Deeper Well’ van Neeka:  "Nieuwe wegen voor Neeka met songs die intrigeren" *** - De Standaard ! "Liedjes die indruk maken in kleine details" *** - GvA ! "Aan deze frisse, rootsy popplaat wil Suzanne Vega al te graag een puntje zuigen" *** - P magazine   De pers over het nieuwe Venus In Flames album 'Funeral Dancer':

“de soundtrack bij uw dromen, een plaatje voor ons allemaal” (****Humo)! “popmuziek met goeie songteksten en vol klaterende melodieën” (****De Morgen)! “een schitterende collectie fijne liedjes met zoete melodieën” (***De Standaard)! “Jan De Campenaere weet hoe hij Een Song moet schrijven!” (Radio1)! “gracieuze melodieën en zinrijke teksten, 11 keer raak!” (*****Rootstime) ! “authentiek en integer, in een gestroomlijnde productie” ( ****RifRaf)! “herkenbaar en meeslepend, met een hoog meezinggehalte, een goudklompje!” (*****DaMusic)! “11 zeer knappe en authentieke songs” (****De Zondag)