facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag7 november xTRAMUROS: Lushes (NY) en Abu Dhabi (B) - 20u - 9 euro
Meer info - Reserveer!

LUSHES, een geweldig math/postrockduo uit Brooklyn (USA) in de stijl van Slint en June Of 44. Dit optreden kadert in het onvolprezen AUTUMN FALLS FESTIVAL waar 't Smiske dit jaar deel van mag uit maken!
www.autumnfalls.be

ism Noisegate www.noisegate.be

LUSHES (USA)
Veelbelovend duo uit Brooklyn dat een spannende mix van postrock en mathrock serveert in de stijl van Slint of June of 44. Ze maken met behulp van gitaar, drum, samples en synths tegendraadse songs die strak afgelijnd en soms zelfs medidatief klinken om uiteindelijk uit te monden in chaotische gitaarnoise of 'open eindes' zoals we die ook kennen van bij The Notwist bijvoorbeeld.
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=TfF3nrkbmjY

Na Londen en Parijs en nog een paar andere plaatsen eindigen ze hun eerste Europese toer in Asse!
Op 3 november spelen ze een live-sessie bij Duyster op Studio Brussel, en dat wil toch al wat zeggen.

Dit optreden kadert in het onvolprezen AUTUMN FALLS FESTIVAL waar 't Smiske dit jaar deel van mag uit maken. Te ontdekken!!!
www.autumnfalls.be


ABU DHABI VZW (B)
Abu Dhabi VZW is een vijfkoppig collectief met muzikanten ontsproten uit diverse muzikale gronden zoals Zyfa, Desert Moon en Hear, Hear! (a cheer). Het vijftal brengt een eigenzinnig repertoire dat ergens zweeft tussen classic rock en donkere blues à la Mark Lanegan.

Dit optreden als voorprogramma van Lushes is de eerste publieke vertoning van Abu Dhabi VZW, die meer dan een jaar sleutelde aan hun eerste lading songs. Voor zij die vragen hebben bij de groepsnaam: deze VZW heeft verder geen banden met I.S. of andere illustere groeperingen.