facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag25 oktober Bonfire Lakes + Folie Douce - 20u - 8 euro
Meer info - Reserveer!

Twee groepen die erg veelbelovend zijn; al hier en daar wat eerste plaatsen hebben behaald, maar nu ook het unieke publiek van 't Smiske zullen inpakken. Bonfire Lakes worden geprezen door Heather Nova en mochten zelfs haar voorprogramma een tijdje verzorgen. Folie Douce mogen zich dan weer de poulin van Arno noemen.

Folie Douce - 20u30
Twee sympathieke 17-jarige jongedames winnen de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dat is het startschot van een muzikale queeste om alle podia te veroveren met hun folky sound. Folky...? Mja, oké, dan kan 't Smiske niet ontbreken. Voor de gelegenheid komen ze met de voltallige groep.

 

Bonfire Lakes - rond 22u
Bonfire Lakes is een 6-koppig singer-songwriter/americana/indiecollectief met een hang naar melancholie dat de luisteraar tegelijkertijd gelukkig en ongelukkig wil maken. Genomineerd als "Talent van het jaar 2014" door Cutting Edge, sinds eind maart 2014 in bezit van een EP met lovende recensies van onder meer RifRaf en daMusic, uitgeroepen tot "Beste singer-songwriter" te Genk en winnaar van de Brusselse Rockrace 2014, werken ze naarstig aan een debuutalbum. Tijd om hen dus naar 't Smiske te halen en wel deze avond.