facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag26 april Stien Bovijn (voorstelling EP) + Louis De Roo - 20u - nog te bepalen
Meer info - Reserveer!

Vanavond doen we waar 't Smiske eigenlijk voor staat; nieuw hyperveelbelovend talent een podium bieden. Stien Bovijn (uit Mollem) en Louis De Roo zijn zo'n twee exemplaren uit de toekomstige muziekscene.

Dat Stien Bovijn veel in petto heeft, was voor Radio 2 al duidelijk toen ze haar eerste song opstuurde naar de zender. Dat ze nog veel meer in haar marge had, werd beaamd met haar eerste single Slow Down. Maar ook wat daarop volgde deed niet onder voor het vorige. Je hoorde haar misschien al eens op Radio 2 of MNM, maar nu is het tijd voor wat intieme sfeer en akoestische muziek. Op 26 april stelt ze haar eerste EP voor, een mengeling van radio- en luistermuziek. Kort samengevat: een verzameling van wat ze tot nu toe schreef, maar dan in een nieuw jasje. Samen met een percussionist, bassist, gitarist en enkele backings zorgt ze gegarandeerd voor de juiste sfeer.

Louis de Roo is een veelbelovende jonge singer-songwriter. Op de Kunstbende '14 in Gent won hij de publieksprijs met daar bovenop een eervolle vermelding van de jury. Als je zijn nummer 'My Little Bird' éen keer hoort, hangt het ongetwijfeld nog een tijdje in je hoofd. Kom dus zeker op tijd, want het zou zonde zijn dit te missen!