facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag19 april RedCoat + voorprogramma: Suite Service - 20u - 6 euro
Meer info - Reserveer!

RedCoat brengt pure, doorleefde, akoestische en eigenzinnige nummers. Een unieke stem ondersteund door krachtig gitaarspel levert eigentijdse, ontroerende of stevige melodieuze songs. Suite Service verzorgt het voorprogramma; zij waren één van de verrassingen op de laatste Showcase van 't Smiske.

Hanneke Oosterlijnck groeide op in wat je zonder twijfel een muzikaal universum kan noemen. Verschillende genres passeerden de revue door de boxen van de woonkamer van haar muzikale familie. Van jongsaf speelde ze zelf in verschillende bands. Gedurende de laatste jaren groeide het verlangen om ongestoord haar eigen muzikaal ding te doen.

Dat echte werk kwam er in 2010 toen ze gitarist Jeroen Knapen (Surpluz, Griff) ontmoette, een jonge kerel die uit een al even rijk muzikaal universum kwam. Dit bleek gouden match te zijn en samen werkten ze aan arrangementen voor hun eigen songs.

Sinds 26 september 2013 is hun eerste album "Sins of Yesterday" uit.

Suite Service gaf het beste van zichzelf op de laatste showcase en leek toen al klaar te zijn om door te groeien naar het concertcircuit. Jens De Rycke en Lien Van Der Biest vormen de kern van de groep.