facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag16 november Zjust Dansen? Waarom Niet! - 20u - 7 euro
Meer info - Reserveer!

We organiseren een Benefietfeest voor de projecten van VZW Waarom NIet?
De VZW startte in de zomer 2012 en kwam net buiten met zijn eerste project 'Weggeefwinkel Asse' in samenwerking met Transitie Asse.
We betrekken hiervoor een leegstaand pand van HAVILAND, dat afgebroken zal worden voor het Hopmarktproject.
Wanneer de afbraakwerken zullen zijn weten we nog niet, maar op dit moment dienen we het pand te verzekeren tegen brand en BA. We kregen hiervoor onze eerste rekening binnen.

Aangezien de VZW volledig op vrijwilligers draait en wij geen enkele inkomsten hebben, organiseren we deze benefiet. Uiteraard willen wij graag gelijkgestemden samenbrengen die achter dit project staan.

De weggeefwinkel is een project waarmee we maatschappelijke vele vanzelfsprekendheden in vraag stellen. Door wat vaak onmogelijk geacht wordt, in realiteit om te zetten, bieden we tegengewicht voor een systeem met minder spanningen, stress,... Waarom Niet? Het economische vrijemarkt systeem waar we elk een deel van zijn (consument, producent, diensten,...) is voor steeds meer mensen niet langer een heilig houvast. We zoeken en proeven nu al alternatieven... die het ecologischer en solidairder willen beleven.
Deze weggeefwinkel is zelf al doende zoekende...

Wij danken U zeer en zullen zorgen voor een superstevig benefietfeest! Dansen tot we voldaan moe huiswaarts in bed kruipen... alle spanningen (remmingen) los? ;-)

DJ: Rudy & Co