facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

vrijdag1 november Improvisatiestage in Gent met Stéphane Milleret (FR) en Jérémie Mignotte (FR) - -
Meer info - Reserveer!

Vrijdagavond: jam in het Muzikantenhuis, zaterdagavond: Boombalintiem ism Boombal vzw. http://improvisatiestage2013.blogspot.be

Nog 3 plaatsen

Wanneer? 1-2-3 november 2013, telkens van 09.00 tot 12.30 en van 14.00 tot 18.00 (zondag tot 16.00)

Streekprodukten welkom voor bij het aperitief !

Waar? De Korenbloem, Korenbloemstraat 17, 9000 Gent

Wat? Leren improviseren op je instrument. Stéphane Milleret (diatonisch accordeon bij oa Djal, MKF, TocTocToc) en Jérémie Mignotte (fluit bij oa Djal, Vach'ington.g, Les Doigts de Carmen) zijn beiden uitstekende muzikanten met een ruime ervaring als lesgevers. In de lessen geven theorie en praktijk elkaar de hand. Meer info over de inhoud van de stage: siska_huyghe@hotmail.com . Meer info over de muzikale activiteiten (concerten, stages, ...) van de lesgevers: www.mustradem.com

Voorkennis? Improvisatie-ervaring is niet nodig, wél een voldoende beheersing van je instrument. Ook wie wél al wat improvisatie-praktijk heeft komt aan zijn trekken. Tijdens de stage zullen er twee groepen gevormd worden volgens niveau.

Voor wie? Alle akoestische instrumenten zijn welkom, klassiek, jazz of folkgericht, maar met goesting om te leren improviseren! Voor wie diatonisch accordeon speelt, is een systeem met minimum twee-en een halve rij, of een drie-rijer een must om de stage goed te kunnen volgen.

Prijs? 160 euro voor de lessen en het avondprogramma. 's Middags wordt een maaltijd (soep, brood, beleg, dessert, koffie/thee) voorzien voor wie dat wenst (5 euro/maaltijd). Ontbijt is voorzien voor wie blijft overnachten in De Korenbloem.

Overnachting? Met matje en slaapzak kan je ter plaatse (slaapzaal) overnachten à 3 euro/nacht. Er is een douche.

Inschrijven? Inschrijven kan via het formulier op de achterzijde. Volledig invullen, inscannen en mailen naar peter_libbrecht@hotmail.com. Het origineel opsturen naar vzw ’t Smiske, p/a Peter Libbrecht, Bagattenstraat 8, 9000 Gent, België.

Meer info? siska_huyghe@hotmail.com of peter_libbrecht@hotmail.com of http://improvisatiestage2013.blogspot.be