facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

donderdag2 mei xTRAMUROS: Warhaus (zijproject Balthazar-muzikant) + Tout va Bien - 20u (deuren); 20.30u concert - 9 euro
Meer info - Reserveer!

xTRAMUROS, concerten die buiten de lijntjes kleuren!

de succesreeks met grootse momenten is weer uit de startblokken!

Reserveren mag maar is NIET noodzakelijk!!! Er is zeker nog plaats!!!

WARHAUS is het gloednieuwe zijproject van Maarten Devoldere van Balthazar. En Balthazar is zonder twijfel een van de meest interessante Belgische bands van het moment. Een groep van internationale allure met een apart, eigenzinnig geluid dat afwisselend poppy en atmosferisch klinkt. Maarten is niet alleen een van de 2 frontmannen van Balthazar maar tekent ook nog eens voor de helft van de songs. We zijn dus meer dan benieuwd naar wat zijn zijproject WARHAUS live zal geven. Maar volgens onze inschatting zal zijn warme stemgeluid in elk geval perfect samengaan met het knetterende haardvuur van ’t Smiske. Voor geen geld te missen!

Jan Wouter Van Gestel is de stem achter TOUT VA BIEN. En wat een stem! Zelf refereert hij graag naar Bon Iver of Little Dragon maar wij horen er vooral James Blake of Anthony Haggerty (van The Jonhsons) in. Yep, zware vergelijkingen! Maar dat hij een groot talent is, blijkt uit het feit dat hij heel recent is gekozen als ‘Nieuwe Lichting 2013’ van Studio Brussel. En na zijn showcase in de AB mocht hij meteen op toernee met niemand minder dan Ozark Henry. Binnenkort op Pukkelpop, nu nog in alle intimiteit in ’t Smiske. Je kan maar beter op tijd komen!