facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

woensdag14 november Folkforum in Gooik: trio Le Bigot, Veillon en Vassallo - 20u - 5 euro
Meer info

Het Folkforum is een samenwerking van Muziekmozaïek Folk & Jazz, Klein Kunstencentrum ’t Smiske, Muziekclub ’t Ey en Muziekcentrum Dranouter

Het Folkforum nodigt jou graag uit op het concert van Trio Gilles Le Bigot & Jean-Michel Veillon & Marthe Vassallo op woensdag 14 november 2012 om 20u in zaal Familia in Gooik.

Marthe Vassallo, Gilles Le Bigot en Jean-Michel Veillon zijn drie begenadigde Bretoense muzikanten die zich elk een ongelofelijke maturiteit en technische kennis hebben toegeëigend. Het maakt dat dit trio zich volledig kan concentreren op het vertellen van hét verhaal.
Jean-Michel en Gilles spelen al dertig jaar samen. Allebei verdi
enden ze hun sporen en behoorden ze tot de eerste generatie muzikanten die de Bretoense muziek van het verdwijnen hebben gered. Maar nog meer dan dat, ze maakten een vervolg op het traditionele verhaal. En dat doet zangeres Marthe ook. Ze wordt beschouwd als een van de grote stemmen in de hedendaagse Bretoense muziek. Met gitaar en houten dwarsfluit als begeleiding kan Marthe zich concentreren op de speelsheid en intensiteit van het edelste der instrumenten.


Praktisch:
Wie: Trio Le Bigot & Veillon & Vassallo
Wanneer: Woensdag 14 november om 20u, deuren om 19u30
Waar: Benedenzaal van Zaal Familia, Bronneweg 2, 1755 Gooik
Toegang: € 5 aan de kassa
Info: 02 532 28 38, info@muzmoz.be