facebook Vlaanderen Brussel

Binnenkort

zaterdag2 februari Jazzcafé: Starcheck - 20u concert: 21u - 6 euro
Meer info

STARCHECK is een internationaal kwartet (België-Frankrijk-Polen) met viool, toetsen, bas, drums, en stemmen. De groepsleden delen uiteenlopende achtergronden en ervaringen, zowel in jazz, soul, rock... als in klassieke muziek.

 

Niettemin vertelt STARCHECK een volstrekt eigen verhaal : bevreemdende reflecties over een aards bestaan, gedrenkt in buitenaardse muziek.
Er is veel ruimte voor avontuur en improvisatie, maar net zo goed voor strakke arrangementen met mooie melodieën en knap uitgewerkte zangpartijen...Bij live-optredens wil STARCHECK keer op keer een intense en geladen atmosfeer creeëren, waarbij de vonken zowel op als nààst het podium hevig overslaan.
Op het programma staat vooral eigen werk van de toetsenman - het creatieve brein achter de band. Hoogst persoonlijke, langzaam gerijpte composities... én teksten ! Van een 'one-man show' is echter geen sprake ; vier unieke en evenwaardige artiesten bundelen hier nederig hun krachten in de verkenning van nieuwe horizonten en de zoektocht naar hogere sferen.

Een onmiskenbaar geluid, delicaat maar intens, dat de oren spitst van mensen met een hart voor goede muziek en STARCHECK tot een betoverende band maakt, die je gewoonweg niet kan missen !!